processing

Rezultati pretrage

CARTOLINA NAUTIKA iz Pule zastupa i prodaje vodeće brendove sa područja brodske elektronike: RAYMARINE, MASTERVOLT, YACHT CONTROLLER, FLIR, KODEN, BEP, MARINCO, DOMETIC, CZONE, ANCOR, LENCO, PROMARINER , ROCKFORD FOSGATE, NAVIONICS , SCANSTRUT i VICTRON ENERGY. Za sve uređaje iz ponude osiguravaju stručnu montažu i servis, a obavljaju ih tehničari s višegodišnjim iskustvom u radu s navigacijskim, elektro-distribucijskim i nadzorno-upravljačkim sustavima na brodu, koje zajedno s dokumentacijom i projektom za izvedbu ujedno kreiraju prema željama, zahtjevima i potrebama klijenta. CARTOLINA NAUTIKA u suradnji s partnerima i suradnicima nudi i ostale usluge: kompletne pakete usluga servisa i održavanja plovila, pripremu plovila za zimu i ljetnu sezonu, cijelogodišnja održavanja za brodove bez stalne posade i zimovanje na suhom, u zatvorenoj hali u kompletu sa vađenjem, prijevozom i vraćanjem broda na vez, itd. Tvrtka posluje većinom na području Istre, a radionica im se nalazi u Marini Veruda.
Više...
Osnovne djelatnosti Jarušice su servis brodske elektroničke opreme uz zastupništvo i prodaju iste, ali i servis svih tipova brodskih motora, plastičarsko-stolarski radovi te opremanje plovila. Poznati proizvođači koje tvrtka zastupa su Mastervolt, Marinco, Marinco by BEP, Raymarine, Side-Power, Exturn, Gebo i Webasto. Oprema spomenutih brendova uključuje kompletan asortiman brodskih električnih uređaja od punjača, invertera i akumulatora, električnih panela i kablova, vinčeva i thrustera, te navigacijsku i komunikacijsku opremu. Iskusni i stručni djelatnici tvrtke ovu opremu servisiraju i ugrađuju, savjetuju klijente o izradi novih sustava te o pitanjima vezanima uz elektroinstalacije na plovilima. Osim toga izrađuju blok i električne sheme na osnovu zahtjeva klijenata, obavljaju retrofit, modernizaciju i potpuno ožičenje električnih sustava, obnovu nakon udara groma, zamjenjuju stare instalacije i nadograđuju ne-umrežene sustave na mrežne, te ostale reparature, popravke i ugradnje svih vrsta brodskih električnih uređaja, pa i rasvjete, solarnih panela i slično.
Više...
Naše glavne djelatnosti su čarter i servis plovila.
Više...
Tvrtka Kroki nudi čarter-menadžment programe za nautičare koji su zainteresirani za kupnju i korištenje vlastitog plovila, a ne žele se opterećivati održavanjem, bukiranjem i ostalim brojnim obvezama koje nosi posjedovanje plovila.
Više...
U suradnji sa sestrinskom tvrtkom ABP diesel d.o.o., Cummins Adriatic se bavi prodajom, servisom i ugradnjom Cummins i Onan diesel motora i generatora, te prodajom Dong brodskih reduktora, Kobelt elektronskih komandi, Fleetguard filtera, Murphy instrumentacije i Braun transportnih alata. Također se bavimo izradom agregata, brodske i kopnene izvedbe, te izradom automatike upravljanja za motore i elektroagregate.
Više...
Na sjevernoj strani Marjana, u lučici Špinut, smještena je radionica Brodoplasta, osnovanog 1988. godine kao obrt. Sjedinjeni kreativnost i poduzetni duh doveli su do razvoja i povećanja obujma posla te prelaska u status poduzeća od 1990. godine. Početna ideja bila je izmijeniti i doraditi korištene brodice u pogledu izgleda, trajnosti, plovnih osobina i iskorištenja prostora. Za svakog vlasnika bitno je optimiziranje navedenog bilo da se radi o brodici za odmor i obiteljske izlete ili za ribarenje. Izlijevanje komponenti brodova od stakloplastike osnova je naših rekonstrukcija, a u radionici obavljamo kompletan proces.
Više...
Stručnjak za plinske instalacije i opremu na plovilu.
Više...
HORA Elektronik je ekskluzivni distributer i ovlašteni servis proizvođača Furuno Electric Co. Ltd. iz Japana, za područje Hrvatske i Slovenije. Naša djelatnost također obuhvaća i proizvodne programe firmi Jotron AS (Norveška), McMurdo Ltd. (za program Kannad Marine), Entel (UK) i MaxSea (Francuska).
Više...
Tvrtka UNIMAR RIJEKA d.o.o. osnovana je 2003. godine. Djelatnost kojom se bavimo jest veleprodaja i maloprodaja nautičke opreme, unutrbrodskih i vanbrodskih motora, te rezervnih dijelova za iste.
Više...
Nakon prve dvadesetogodišnjice 2012.g. naša je Misija i dalje u zajedništvu sa tržištem, našim korisnicima, održati pouzdanost i kvalitetu te iznalaziti uvijek bolja, naprednija i inovativna rješenja za širi nautički sektor, pomorski sektor, ribarstvo i ostala područja naših aktivnosti!
Više...